Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

ONLINE TROUWBEURS ONLINE TROUWBEURS

Natuurlijk is Bruidsboetiek Lovely Lady erbij! Wat een super tof online event met alles erop en eraan! Check gauw de pagina en geef je op, doe mee aan de leuke acties en vraag die leuke goodiebag aan.

Elke beursdag kan je met Lovely Lady chatten en al je vragen stellen hoe leuk is dat! Log elke dag om 13:30 uur in en op:

 

Wij zijn actief op Facebook, Instagram, Pinterest, You Tube en Twitter!

Het is ook erg leuk als de bruiden die bij ons geslaagd zijn voor hun japon een foto opsturen zodat wij deze op FB kunnen zetten. Ook kunnen zij hier hun ervaring met Lovely Lady vertellen zodat het een vrolijke, informatieve en positieve pagina wordt.

SAMPLE SALE 2020:  De Sample sale loopt vanaf 1 juni 2020 tot 31 juli 2020! Kom naar de winkel en vind jouw DROOMJAPON voor een mooie prijs. Hoge kortingen op de verkoopprijs.

Trouwbelevings XL beurs in DEN BOSCH

Bruidsboetiek Lovely Lady gaat op 7 maart 2021 opnieuw naar de Tramkade in Den Bosch.

We gaan wederom naar de toffe industriële locatie waar we een mooie XL kunnen neerzetten. Hoe leuk is het om het seizoen te starten en te eindigen met een XL weddingevent. Als extra ivm de Corona maatregelen zal er een Online verzie van deze beurs zijn, volg de bijgesloten link onderaan en dan lees je er meer over.

Neem contact met ons op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid